Momentan, nu mai acceptam inscrieri gratuite in catalogul nostru. Site-ul nostru se reorganizeaza, si se va transforma dintr-un catalog gratuit cu firme intr-o platforma care genereaza leaduri (potentiali clienti) pentru partenerii nostri.

Pentru fiecare din orasele acoperite va exista un singur partener, asa ca daca vrei mai multi clienti pentru afacerea ta, e bine sa te misti inaintea concurentei tale.

Ce se intampla mai departe?

Firmele listate gratuite in catalog nu vor mai aparea.

Toate vizitele spre o anumita pagina, apelurile telefonice, emailurile si cererile de servicii / oferta prin formularul de contact vor fi redirectionate spre partenerul din orasul respectiv.

Esti interesat sa primesti tot traficul care provine din orasul tau, si toate solicitarile de servicii? Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta cu mai multe detalii, inclusiv cu numarul de vizite lunare pentru orasul care te intereseaza.

Care sunt avantajele:

Optiuni flexibile: Poti alege intre plata unei sume fixe lunar sau doar cand primesti o cerere de serviciu (apel, email, cerere prin formularul de contact).

Garantia calitatii: Testezi serviciul, si daca nu esti multumit, primesti banii inapoi fara nici o intrebare.

Te asteptam cu drag!

 

Echipa Sali-nunta.net 

Formular trimitere date