O nunta este cel mai important eveniment din viata unui om. Daca esti mire sau mireasa, rolul tau este extrem de important si trebuie sa fii un model pentru toti ceilalti nuntasi. Din acest motiv, atunci cand organizezi un astfel de eveniment, trebuie sa te asiguri ca stii modul in care trebuie sa te comporti, in asa fel incat totul sa iasa ca la carte.

Care sunt regulile pe care trebuie sa le respecti la propria nunta?

In primul rand, este bine sa te asiguri ca ai asezat cat se poate de corect invitatii la mese. Gandeste-te la fiecare detaliu si aseaza-i in asa fel incat sa nu se simta nimeni stingher. Pune grupurile sau familiile la aceeasi masa, iar in cazul in care este o persoana care nu cunoaste pe nimeni, incearca sa o pui la o masa cu persoane cat mai sociabile.

In momentul in care vin invitatii, incearca sa ii primesti impreuna cu partenerul la intrarea in sala unde va avea loc nunta. Este momentul in care trebuie sa ii multumesti fiecarui invitat in parte pentru participare. Daca primirea se face la intrarea in restaurant, asigura-te ca ai suficient spatiu la dispozitie pentru o eventuala coada.

Dupa dansul mirilor, bunele maniere spun ca este bine ca mirii sa invite nuntasii la dans. De asemenea, mirele trebuie sa danseze cu mama miresei, cu nasa si cu mama lui, in timp ce mireasa trebuie sa danseze cu socrul ei, cu tatal si apoi cu nasul.

Pe masura ce evenimentul este in desfasurare, datoria mirilor este de a trece pe la fiecare masa, cel putin o data, pentru mici saluturi si convorbiri si evident, pentru o fotografie cu fiecare invitat in parte. Nu uita sa fii amabil si sa zambesti pe tot parcursul evenimentului, deoarece, momentul va fi imortalizat si va ramane in mintea tuturor invitatilor pentru multa vreme.

Este esential sa fii cat mai odihit sau odihnita la propria nunta, in asa fel incat sa ai forta necesara pentru a face toate lucrurile de care ai nevoie. Nu uita ca majoritatea nuntilor incep inca de dimineata, in momentul in care are loc cununia religioasa si cea de la primarie si continua pana a doua zi de dimineata, asadar, trebuie sa fii cat mai fresh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *