Sala de nunta Deva

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu locatii de nunta disponibile in Deva. Pentru a putea in contact mai usor cu administratorii acestor saloane si a cere informatii sau oferte de pret, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea locatiei;
  • Website-ul locatiei;
  • Nr de telefon;
  • Adresa de email;
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila).

Restaurante si locatii de nunta in Deva


Nume salon: Dadis Event Center
Adresa: Str. Crisan , nr. 131 B
Website: http://www.dadis.ro/
Telefon: 0722 314 123
Email: contact@dadis.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dadiseventcenter


Nume salon: Conacul Archia
Adresa: Sat Archia nr.92;
Website: http://www.conacularchia.ro/
Telefon: 0735 889 130
Email: rezervari@conacularchia.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConaculArchia/


Nume salon: Hanul cu Flori
Adresa: Str. Santuhalm nr.71D, Deva
Website: http://www.hanulcuflori.com/
Telefon: 0763 853 377
Email: adibotca@gmail.com
Pagina de Facebook:Nume salon: Wien Events
Adresa: Str. M. Viteazu nr. 32
Website: http://wienevents.ro
Telefon: 0734 262 555
Email:
Pagina de Facebook:


Nume salon: President
Adresa: B-dul 22 Decembrie, Nr. 168
Website: http://www.president-deva.ro
Telefon: 0722 282 378
Email: office@president-deva.ro
Pagina de Facebook:


Ce trebuie sa stii cand alegi o sala de nunta in Deva?

Dimensiunile salii

Cand alegeti o sala de nunta, in primul rand este obligatoriu sa aveti in vedere care sunt dimensiunile localului. Este inutil sa platiti niste bani in plus pentru a avea o sala de evenimente aproximativ 150 de locuri, iar dumneavoastra preconizati ca o sa aveti circa 80 de oaspeti. In cazul unei nunti unde vi se vor alatura 50 de invitati, este o idee buna ca sa alegeti un restaurant de dimensiuni mai reduse, unde sa puteti crea o atmosfera mai intima, si unde invitatii dumneavoastra sa se simta cu adevarat bine.

Unde va cazati invitatii?

In majoritatea cazurilor, la un astfel de eveniment veti avea multe rude ori prieteni ce vor veni si din alte localitati, astfel ca veti intampina o noua dificultate – aceea a cazarii lor. Bineinteles, exista varianta ca acestia isi rezolve problema care cum poate, insa aceasta varianta va poate pune in neplacuta postura de a avea cateva persoane apropiate care sa absenteze de la marele dumneavoastra eveniment. In cazul in care bugetul va da voie, veti putea aranja o cazare la un hotel ce dispune si de un salon pentru diverse evenimente. Daca veti negocia atat cazarea cat si sala de nunta Deva impreuna, veti reusi chiar sa obtineti un bonus: un cost mai scazut pentru amandoua.

Sala evenimente Deva

Aveti exclusivitate asupra salii?

Odata rezolvate aceste impedimente, puteti sa va concentrati atentia asupra celorlalte ramase, ca de exemplu:

  • numarul de portii de mancare ce vor fi servite
  • materiile prime ce vor fi folosite in prepararea acestora
  • parcarea pentru invitati
  • daca sala de evenimente va fi la dispozitia dumneavoastra exclusiv in acea seara
  • daca pe terasa (ori poate intr-unul dintre separeuri) vor exista si alti eventuali oaspeti care sa interfereze cu invitatii vostri, ori sa retina suplimentar personalul care va serveste.

Cum se alege meniul?

Conducerea unor sali de nunta Deva au obiceiul de a invita clientul la o degustare, unde veti putea aprecia direct calitatea bucatelor, dupa care veti calcula numarul de portii de mancare si meniul – urmatoarea necunoscuta care trebuie elucidata. Cu toate ca pare a fi o sarcina deloc grea, tocmai alegerea meniului pune intrebarile cele mai multe, datorita ofertei diversificate. Un meniul de nunta traditional poate fi o alegere potrivita, insa nu ar fi un lucru rau nici daca veti avea de oferit invitatilor dumneavoastra ceva deosebit, ceva ce nu au mai gasit pe masa altor restaurante.

Restaurant nunti Deva

Bauturile

Luati in calcul, inainte de decizia finala, ca invitatii dumneavoastra nu vor fi prezenti la nunta numai pentru a manca, dar nici nu au de gand sa plece cu burta goala. Atat meniul cat si bauturile vor trebui sa tina cont atat de durata nuntii, cat si de cum este vremea in momentul respectiv. In cazul unei nunti ce va avea loc in luna noiembrie, este foarte improbabil ca invitatii dumneavoastra sa isi doreasca niste bere. In situatia opusa (cand nunta este programata intr-o luna de vara), sticlele de tarie nu trebuie sa fie aduse in sala de evenimente in cantitati mari. Daca este o nunta ce are loc vara, atunci concepeti niste meniuri usoare, care sa fie fara multe condimente si fara sosurile grele. „Compensati” aceste „lipsuri” solicitand restaurantului sa aduca belsug bere si bauturi racoritoare.

Aveti grija la seful de sala!

In pregatirea de astfel de evenimente, sunteti nevoit ca sa tineti cont de flerul dumneavoastra, de priceperea pe care o aveti la oameni. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca seful de unitate ori seful de sala de nunta Deva reprezinta cel de care poate depinde reusita petrecerii intr-un procent foarte mare. In cazul in care acesta va lasa impresia cuiva caruia ii pasa de modul cum se va desfasura evenimentul dumneavoastra fericit, atunci puteti ca sa mergeti fara teama pe mana sa. Dar daca acesta lasa impresia cuiva blazat, plictisit, genul acela de superprofesionist rutinat care le-a vazut si le cunoaste el pe toate… mai bine renuntati, inainte de a avea o deceptie care sa umbreasca acest eveniment unic din viata Dvs!

Sala nunta

Nu uitati de chelneri!

Intrebati cam cati chelneri se vor afla in sala de evenimente pe perioada desfasurarii petrecerii, si daca acestia sunt in numar suficient ca sa existe o servire rapida. Aveti permanent in vizor faptul ca, in cele mai multe situatii, invitatii nu vor fi incantati in cazul in care vor fi serviti de chelneri fara tragere de inima.

Stabiliti detaliile financiare!

Un sfat bun este sa stabiliti inca de la inceput, pe cat este posibil, toate amanutele evenimentului care urmeaza sa se desfasoare. Ce, cat, dar mai ales cand si cum se plateste… iar aceasta nu pentru situatiile fericite, unde toate decurg asa cum scrie la carte, cat mai ales pentru situatiile neplacute care pot aparea, cum ar putea fi daca va absenteaza un numar de 30 de musafiri, ori daca pentru un anume motiv ati fi nevoit ca sa va anulati nunta, si implicit, si rezervarea pentru sala de nunta Deva.

Cu aceste lucruri in minte, va dorim sa aveti parte de o nunta ca in povesti si sa aveti o luna de miere nemaipomenita!