Vrem, nu vrem, la un moment dat tot trebuie sa ne unim destinul cu cel al partenerului de viata. Nunta este un eveniment important, prin care fiecare dintre noi trece si pe care fiecare dintre noi il organizeaza. Poate sa fie un eveniment deosebit de frumos, insa poate, de asemenea, sa fie un dezastru, daca nu este administrat asa cum trebuie.

Daca vrei ca totul sa decurga in mod normal la propria nunta, atunci este bine sa respecti o serie de idei practice. Iata o parte dintre ele:

Fa o lista cu tot ceea ce ai de facut pana la nunta

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac mirii este faptul ca nu isi fac liste cu lucrurile pe care trebuie sa le faca pana la nunta. Din acest motiv, lucruri foarte importante ajung sa fie neglijate sau uitate. Fa o lista bine organizata, din care sa tai tot ceea ce a fost facut deja. Daca nu vrei sa te implici mult prea tare, poti sa angajezi o agentie care sa faca asta pentru tine.

Stabileste numarul de persoane care va fi prezent la nunta

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa stabilesti numarul de persoane care va fi prezent. Evident, acesta nu va fi niciodata exact, insa este bine sa ai o cifra cat de cat apropiata de cea reala. In caz contrar s-ar putea sa inchiriezi o locatie pentru nunta prea mica si neincapator, sau din contra, un spatiu prea mare in care invitatii sa se simta stingheri. Atunci cand alegi sala incearca sa nu te bazezi in totalitate pe informatiile date de seful de sala, deoarece acesta tinde sa exagereze. De regula, intr-o sala in care ti se promite ca incap 200 de persoane, de fapt incap doar 160-170.

Programeaza toate evenimentele in aceeasi zi

Cununia civila, cununia religioasa si petrecerea trebuie sa aiba loc in aceeasi zi , deoarece in caz contrar, invitatii si rudele care vin din alta localitate vor avea de suferit si vor resimti oboseala. Daca nu poti sa faci acest lucru, asigura tuturor persoanelor locuri de cazare intr-o pensiune sau intr-un hotel din apropiere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.