Pe aceasta pagina gasiti o lista cu locatii de nunta si alte evenimente disponibile in Zalau. Pentru a putea in contact mai usor cu administratorii acestor locatii si a cere informatii sau oferte de pret, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea locatiei;
  • Website-ul locatiei;
  • Nr de telefon;
  • Adresa de email;
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila).

Sali evenimente, nunti si botez in Zalau

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa salii Dvs aici

Adaugati descrierea salii de evenimente aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga de ce ar trebui sa aleaga locatia Dvs pentru evenimentul lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul nr.129, Zalau

Aceasta sala de evenimente nu are adaugata inca o scurta descriere. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada George Cosbuc 1, Zalau

Aceasta sala de evenimente nu are adaugata inca o scurta descriere. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazu nr.100/i bis, Zalau

Aceasta sala de evenimente nu are adaugata inca o scurta descriere. Daca sunteti proprietarul sau un reprezentant, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa salii Dvs aici

Adaugati descrierea salii de evenimente aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga de ce ar trebui sa aleaga locatia Dvs pentru evenimentul lor…

Dimensiunile salii

Cand alegeti dintre numeroasele sali nunta locale, in primul rand este obligatoriu sa aveti in vedere care sunt dimensiunile localului. Este inutil sa platiti niste bani in plus pentru a avea o sala de evenimente aproximativ 150 de locuri, iar dumneavoastra preconizati ca o sa aveti circa 80 de oaspeti. In cazul unei nunti unde vi se vor alatura 50 de invitati, este o idee buna ca sa alegeti un restaurant de dimensiuni mai reduse, unde sa puteti crea o atmosfera mai intima, si unde invitatii dumneavoastra sa se simta cu adevarat bine.

Sali nunta – La ce sa fiti atent cand alegeti una

Unde va cazati invitatii?

In majoritatea cazurilor, la un astfel de eveniment veti avea multe rude ori prieteni ce vor veni si din alte localitati, astfel ca veti intampina o noua dificultate legata de alegea unei sali nunta – aceea a cazarii lor. Bineinteles, exista varianta ca acestia isi rezolve problema care cum poate, insa aceasta varianta va poate pune in neplacuta postura de a avea cateva persoane apropiate care sa absenteze de la marele dumneavoastra eveniment.

In cazul in care bugetul va da voie, veti putea aranja o cazare la un hotel ce dispune si de un salon pentru diverse evenimente. La acele sali nunta Zalau unde este posibil, daca veti negocia atat cazarea cat si spatiul pentru eveniment impreuna, veti reusi chiar sa obtineti un bonus: un cost mai scazut pentru amandoua.

Aveti exclusivitate asupra spatiului?

Odata rezolvate aceste impedimente ale unei sali nunta, puteti sa va concentrati atentia asupra celorlalte ramase, ca de exemplu:

  • numarul de portii de mancare ce vor fi servite
  • materiile prime ce vor fi folosite in prepararea acestora
  • parcarea pentru invitati
  • daca sala de evenimente va fi la dispozitia dumneavoastra exclusiv in acea seara
  • daca pe terasa (ori poate intr-unul dintre separeuri) vor exista si alti eventuali oaspeti care sa interfereze cu invitatii vostri, ori sa retina suplimentar personalul care va serveste.

Cum se alege meniul?

Exista sali nunta Zalau unde managerii locatiei au obiceiul de a invita clientul la o degustare, unde veti putea aprecia direct calitatea bucatelor, dupa care veti calcula numarul de portii de mancare si meniul – urmatoarea necunoscuta care trebuie elucidata.

Cu toate ca pare a fi o sarcina deloc grea, tocmai alegerea meniului pune intrebarile cele mai multe, datorita ofertei diversificate, cand vine vorba de alegerea unei sali nunta. Un meniul de nunta traditional poate fi o alegere potrivita, insa nu ar fi un lucru rau nici daca veti avea de oferit invitatilor dumneavoastra ceva deosebit, ceva ce nu au mai gasit pe masa la alte restaurante.

Bauturile

Luati in calcul, inainte de decizia finala asupra unei sali nunta, ca invitatii dumneavoastra nu vor fi prezenti la nunta numai pentru a manca, dar nici nu au de gand sa plece cu burta goala. Atat meniul cat si bauturile vor trebui sa tina cont atat de durata nuntii, cat si de cum este vremea in momentul respectiv. In cazul unei nunti ce va avea loc in luna noiembrie, este foarte improbabil ca invitatii dumneavoastra sa isi doreasca niste bere.

In situatia opusa (cand nunta este programata intr-o luna de vara), sticlele de tarie nu trebuie sa fie aduse in sala de evenimente in cantitati mari. Daca este o nunta ce are loc vara, atunci concepeti niste meniuri usoare, care sa fie fara multe condimente si fara sosurile grele. „Compensati” aceste „lipsuri” solicitand restaurantului sa aduca din belsug bere si bauturi racoritoare.

Aveti grija la seful de sala

In pregatirea de astfel de evenimente, sunteti nevoit ca sa tineti cont de flerul dumneavoastra, de priceperea pe care o aveti la oameni. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca atunci cand vine vorba de sali nunta Zalau, seful de unitate ori seful de sala reprezinta cel de care poate depinde reusita petrecerii intr-un procent foarte mare. In cazul in care acesta va lasa impresia cuiva caruia ii pasa de modul cum se va desfasura evenimentul dumneavoastra, atunci puteti ca sa mergeti fara teama pe mana sa.

Dar daca acesta lasa impresia cuiva blazat, plictisit, genul acela de superprofesionist rutinat care le-a vazut si le cunoaste el pe toate… mai bine renuntati, inainte de a avea o deceptie care sa umbreasca acest eveniment unic din viata Dvs!

Nu uitati de chelneri

Indiferent ce sali nunta va fac cu cohiul, nu uitati sa intrebati cam cati chelneri se vor afla in sala de evenimente pe perioada desfasurarii petrecerii, si daca acestia sunt in numar suficient ca sa existe o servire rapida. Aveti permanent in vizor faptul ca, in cele mai multe situatii, invitatii nu vor fi incantati in cazul in care vor fi serviti de chelneri fara tragere de inima.

Stabiliti detaliile financiare

Cand vine vorba de sali nunta, un sfat bun este sa stabiliti inca de la inceput, pe cat este posibil, toate amanutele evenimentului care urmeaza sa se desfasoare. Ce, cat, dar mai ales cand si cum se plateste… iar aceasta nu pentru situatiile fericite, unde toate decurg asa cum scrie la carte, cat mai ales pentru situatiile neplacute care pot aparea, cum ar putea fi daca va absenteaza un numar de 30 de musafiri, ori daca pentru un anume motiv ati fi nevoit ca sa va anulati nunta, si implicit, si rezervarea pentru spatiu. Diferite sali nunta Zalau vor oferi conditii diferite.

Cu aceste lucruri in minte, va dorim sa aveti parte de o nunta ca in povesti si sa aveti o luna de miere nemaipomenita!